Banner
Nieuwsbrief
Werk aan het Spoel zoekt horeca-exploitant Afdrukken E-mailadres
Profiel horeca-exploitant Werk aan het Spoel JJ van Baalen1Ben jij een ervaren, vernieuwende horeca-ondernemer met passie voor het vak en oog voor de omgeving? Werk aan het Spoel zoekt per 1 januari 2017 een nieuwe horeca-exploitant!

Lees meer hierover in het profiel. Heb je interesse? Neem contact op met Marianne Karstens | Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. | 0641867785.
 
Artist in Residence Marijke Schellekens Afdrukken E-mailadres

Marijke Schellekens bij installatie Window of my life 200x200Artist in Residence in september is Marijke Schellekens. Marijke is beeldend kunstenaar. Fotografie is de basis van haar werk. Zij verwerkt haar foto's veelal in collages. Deze fotocollages worden transparant gedrukt, of bevestigd op glas of plexiglas. Zo ontstaat klein en groot ruimtelijk werk dat opvalt door haar transparantie. Deze transparantie zorgt er voor dat de omgeving wordt opgenomen in het beeld dat je ziet. Worden meerdere (plexi)glas platen achter elkaar geplaatst, dan krijg je een kijkdooseffect.

Marijke Schellekens bij installatie Window of my life

Lees meer...
 
Vrijwilliger worden? Afdrukken E-mailadres
Gastvrouwen200pixels DSC 1022Kom jij onze vrijwilligersorganisatie versterken? Er is plaats voor nieuwe vrijwilligers die zich ook willen inzetten voor deze prachtige locatie met grote diversiteit aan evenementen en mogelijkheden. De Stichting bestaat uit een hechte groep creatieve mensen met heel verschillende achtergronden en talenten, met als  overeenkomst dat ze allemaal verknocht zijn aan de mooie locatie die Werk aan het Spoel is. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek
Lees meer...